Check also

Harrojini tangat, ja ku vjen një tendencë e re për verën

Ja cila do të jetë tendenca e re që do zëvendësojë tangat!

Ky është model i “mbathjeve” për femra i cili u përdor nga të famshmet e hollivudit, për reklamimin sa më të mirë të trupit dhe fustaneve të tyre në tapetin e kuq.Por ky model mbathjesh po reziston ende, madje po kthehet në trend duke frymëzuar vajzat të harrojnë tangat dhe të bëhen fanse të këtij modeli të thjeshtë dhe aspak të komplikuar mbathjesh. Madje aq të thjeshtë sa mund të themi, gati gati sikur nuk ke veshur të brendëshme.dfddd

Këto mbathje të dala në treg së fundmi quhen C-String dhe janë më shumë si një shirit që vendoset në zonën intime.

Këtë produkt mund ta gjeni dhe te simjalti.alsexy-sequins-c-string

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *