Check also

Fruta dhe art

Ka shumë mënyra kreative dhe argëtimi në pjesën e gatimit. Sot do t’ju mësojë se si të bëni me fruta një iriq dhe më pas postojeni në isntagram si një ide apo arritje në kuzhinë :P. Pas shakas tani le të fillojmë me njëherë me përgatitjen.

Ja çfarë ju duhet:

  • Kunja dhëmbësh
  • një kokërr dardhë
  • disa kokrra rrush
  • dy fara rrushi (për pjesën e syve)
  • një kokërr ulliri

Ju bëftë mirë!

Food-Art-DIY-Hedgehog (1)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *