Check also

Fotot më të pëlqyera në Instagram

Insatagrami është bërë rrjeti social më I rëdësishëm pas Facebook (duke mos përmendur rrjetet kineze). Miljona ndjekës, njerëz të thjeshtë e të famshëm,  lundrojnë në këtë rrjet fotosh dhe natyrshëm u lind pyetja se cilat janë fotot më të pëlqyeshme deri tani.

Më poshtë do të shihni 3 fotot më të pëlqyeshme në Instagram, duke filluar nga pozicioni I fundit në renditje :

3 – Fotoja e Ariana Grande që puth fuqishëm Miley Cyrus, ka rrëmbyer rreth 1.84 milionë pëlqime, gjë që e ka futur këtë foto në rangun e fotove më të pëlqyeshme në Instagram. instg21

2 –  Në vendin e dytë vjen, për çudi, fotoja e Justin Bieber me ish të dashurën e tij, Selena Gomez. Them për çudi pasi kjo është një foto bardhë e zi, por që edhe pse e tillë ajo arriti të marrë rreth 1.9 milionë pëlqime.instg1 (1)

1 – Dhe vendin e parë e zë : fotoja e dasmës së Kim Kardashian dhe bashkëshortit të saj Kanye Ëest. Ajo është nga fotot më të përfolura dhe më të klikuara në Instagram dhe jo më kot. Në foto mund të shihni Kimin e veshur në të bardhë është paraqitur duke u puthur me Kanye Ëest. Por veçantia e kësaj fotoje nuk janë vetëm ata të dy, por edhe vendi ku ata janë kurorëzuar. Ata kanë zgjedhur Italinë, një nga shtetet më të bukura të Europës dhe falë të gjitha këtyre ata arritën të merrnin mbi 2.4 milionë pëlqime.instg1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *