Check also

Filmat më të bukur të 2015

mad-max-fury-road

Në ditët e sotme prodhohen dhe dalin në kinema një numër i madh filmash. Për t’i parë të gjithë do duhej një kohë shumë e gjatë. Prandaj ne si staf do postojmë një listë me filmat më të bukur, duke u bazuar ne shijet tona personale dhe ato të kritikeve të njohur të filmave.

Inside out

Steve Jobs

Mission: Impossible Rogue

Sicario

Spotlight

The Revenant

The Martian

THE HATEFUL EIGHT

Creed

Mad Max: Fury Road

Star Wars: The Force Awakens

Kingsman: The Secret Service

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *