Check also

Fileto pule të marinuara

Fileto pule është mishi më i mirë që mund të konsumoni, është pa yndyrna dhe nuk shton në peshë. Fileto, ju e dini që ka një përbërje të lartë të proteinave. Jua këshilloj të gjithë atyre që shkojnë në palestër. Është gjithashtu një ushqim i lehtë si për organizmin edhe për t’u gatuar. Diçka ndryshe <3 Ju nevojitet: -fileto pule - pak rum - mente - hudhër - kripë - piper - limon - vaj ulliri - marinojini për 4 orë

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *