Check also

Dhëmbë të bardhë vetëm në 8 minuta

Për një buzëqeshje të bukur dhe plotë rrezatim na nevojitet që dhëmbët të jenë të bardhë. Në klinikat dentare zbardhja e dhëmbëve është goxha e kushtueshme dhe jo çdo kush ka mundësinë ta bëjë. Por mos u shqetësoni sepse zgjidhjen e di unë, ju duhet vetëm të blini këto gjëra:

– limon
– sodë bukë
– hidrogjen peroxide (e gjeni në farmaci)

Dhe tani buzëqesh 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *