Check also

Dashuri në kohërat e luftës (FOTO )

Koha ndryshon. Asgjë nuk mbetet e njëjtë përgjithmonë. Por fotot e mëposhtme tregojnë se ka diçka që nuk ka ndryshuar asnjëherë dhe qëndron gjithmonë e fortë. Kjo është dashuria.

Zakonisht kur i themi lamtumirë dikujt, ne jemi të sigurtë se do të shihemi sërish dhe së shpejti. Por njerëzit në këto foto nuk ishin të sigurt nëse do ta takonin njëri-tjetrin sërish. Dhe me të drejtë, në kohë lufte askush nuk kishte siguri.

Këto fotografi të shkrepura gjatë Luftës së Dytë Botërore, na tregojnë se jeta është kaq e shkurtër dhe mos prisni për ditë të caktuara ti tregoni dikujt se sa shumë e doni.

Fotoja që simbolizon fundin e luftës së Dytë Botërore, 1945. Time Square, New York.

old-photos-vintage-war-couples-love-romance-6-5731f4a980e99__880

Gjatë Luftës së Dytë Botërore

old-photos-vintage-war-couples-love-romance-54-573598b44368b__880

Prill 1943, ndarje në stacionin e trenit

old-photos-vintage-war-couples-love-romance-49-57347e42ad1df__880

Londër 1940, rikthim nga lufta

old-photos-vintage-war-couples-love-romance-20-5731f4cbb4891__880

Takimi në stacionin e trenit para nisjes në luftë

old-photos-vintage-war-couples-love-romance-26-5732d80aec7ef__880

Puthja e lamtumirës e luftës Koreane, Los Anxhelos 1950

old-photos-vintage-war-couples-love-romance-33-573302d73cfbc__880

old-photos-vintage-war-couples-love-romance-37-57343d1d1f2b7__880

old-photos-vintage-war-couples-love-romance-41-57346580c10c4__880

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *