Trajtimet natyrale për heqjen e celulitit

Celuliti është një nga problemet që prek shumë femra. Shfaqja e celulitit shkaktohet nga kequshqyerja, hormonet, mënyra e jetesës dhe gjenetika. Dy trajtime natyrale për heqjen e celulitit: Uthulla e mollës përmban dy hormonet përgjegjëse për depozitimin e yndyrës. Ja sesi t’a përdorni: Përzieni uthullën e mollës me vaj…

Page 3 of 3«123