A duhet të hamë para gjumit?

Të shtriesh për të fjetur pa ngrënë darkë, nuk është e këshillueshme. Edhe pse shumë persona mendojnë se eliminimi i darkës është një zgjidhje e mirë për të rënë nga pesha. Sipas dietologëve, abuzimi me darkën është bërë i shpeshtë te shumë njerëz dhe arsyeja për t’u ndier më…

Për një mëngjes pozitiv

Një mëngjes i mirë dhe plotë pozivitet është shumë i rëndësishëm për të gjithë ne. Jan disa element s’duhet të mungojnë asnjëherë në mëngjesin tuaj. Duke filluar që nga ujë, dushi, ngrënija e mëngjesit etj. Për një mëngjes energjik ndiqni këto këshilla dhe më pas do të keni kohë…

Page 2 of 3«123»