Dhëmbë të pastër dhe të bardhë për dy minuta. Furça që ju “këshillon” si të pastroni dhëmbët tuaj

Buzëqeshja e bukur dhe higjena e gojës është e rëndësishmë për çdo njeri. Higjena e gojës parandalon problemet dentare, krijimin e gurëzave, pllakës dentare, kariesit dhe problemeve të tjera. Për kujdesin e duhur është shumë e rëndësishme pastrimi dhe larja e dhëmbëve. Po aq sa është e rëndësishme furça që përdoret…

Ushqimi që ju zgjat jetën

Për personat që duan të luftojnë sëmundjet mendore, duhet të konsumojnë sa më shumë ushqime pikante, sepse ato ndikojnë për jetëgjatësinë. Shkencëtarët e universitetit të Harvardit, kanë zhvilluar një studim masiv ku janë përfshirë rreth gjysmë milionë kinezë, dhe kanë dalë në përfundimin se ushqimet me erëza djegëse, duhet konsumuar,…

Page 1 of 3123»