Ora inteligjente për sigurinë maksimale të fëmijës tuaj në çdo moment

Për çdo prind siguria e fëmijëvë të tij është mbase çështja më thelbësore në jetë, pasi  fëmijët janë shumë të shtrenjtë dhe ne do të dëshironim mbrojtjen dhe sigurinë e tyre maksimale në çdo moment. Pikërisht për t’iu ofruar një zgjidhje tejet inovative prindërve, Dyqantaxi.com sjell orën inteligjente Kids Watch,…