Ora inteligjente për sigurinë maksimale të fëmijës tuaj në çdo moment

Për çdo prind siguria e fëmijëvë të tij është mbase çështja më thelbësore në jetë, pasi  fëmijët janë shumë të shtrenjtë dhe ne do të dëshironim mbrojtjen dhe sigurinë e tyre maksimale në çdo moment. Pikërisht për t’iu ofruar një zgjidhje tejet inovative prindërve, Dyqantaxi.com sjell orën inteligjente Kids Watch,…

A duhet të hamë para gjumit?

Të shtriesh për të fjetur pa ngrënë darkë, nuk është e këshillueshme. Edhe pse shumë persona mendojnë se eliminimi i darkës është një zgjidhje e mirë për të rënë nga pesha. Sipas dietologëve, abuzimi me darkën është bërë i shpeshtë te shumë njerëz dhe arsyeja për t’u ndier më…

Pajisjet dhe aksesorët që ju nevojiten për fotografi dhe selfie ideale gjatë udhëtimeve tuaja

Sot, me zhvillimin e madh të teknologjisë dhe internetit, ne  nuk mund ta konceptojmë dot jetën tonë pa fotografinë, e cila na mundëson memorizimin e momenteve tona më të bukura dhe shpërndarjen e tyre tek miqtë dhe të njohurit tanë. Nga ana tjetër popullarizimi i rrjeteve sociale, si Facebook,…

Page 4 of 12« First...«23456»10...Last »