Sjelljet për t’i ofruar vetes më shumë motivim

Çdo person përpiqet gjithmonë të përmirësojë veten, sjelljen, të arrijë më shumë gjëra. E rëndësishme është që veten ta shoqërojë gjithmonë një mendim pozitiv. Bright Side sjell disa këshilla për sjelljen për t’i ofruar vetes më shumë pozitivitet. Mendoni me pozitivitet. Jeni realistë Merreni veten me të mira, por mos ju dorëzoni…

Luftoni celulitin me këto ushqime

Konsumi i ushqimeve jo te duhura ëmbëlsirave, pijeve janë shkak i krijimit të celulitit që në moshë të re. Nuk duhet te përdorni ushqimet hiperkalorike dhe ato të pasura me kripë: ëmbëlsirat, pijet e ëmbla, bonbonet, picat, sallamrat. Përdorni këto ushqime: Salmon i egër Acidet Omega-3 ndihmojnë për të riparuar dhe forcuar…

Dhëmbë të pastër dhe të bardhë për dy minuta. Furça që ju “këshillon” si të pastroni dhëmbët tuaj

Buzëqeshja e bukur dhe higjena e gojës është e rëndësishmë për çdo njeri. Higjena e gojës parandalon problemet dentare, krijimin e gurëzave, pllakës dentare, kariesit dhe problemeve të tjera. Për kujdesin e duhur është shumë e rëndësishme pastrimi dhe larja e dhëmbëve. Po aq sa është e rëndësishme furça që përdoret…

Page 2 of 12«12345»10...Last »