Luftoni celulitin me këto ushqime

Konsumi i ushqimeve jo te duhura ëmbëlsirave, pijeve janë shkak i krijimit të celulitit që në moshë të re. Nuk duhet te përdorni ushqimet hiperkalorike dhe ato të pasura me kripë: ëmbëlsirat, pijet e ëmbla, bonbonet, picat, sallamrat. Përdorni këto ushqime: Salmon i egër Acidet Omega-3 ndihmojnë për të riparuar dhe forcuar…

6 pajisje të çmuara për masazh dhe tonifikim në kushtet e shtëpisë!

Masazhet janë të nevojshme për këdo, pasi ato ndihmojnë në mirëqënien shëndetsore, përmirësojnë qarkullimin e gjakut, tonifikojnë, kurojnë dhe relaksojnë muskujt si dhe kanë një ndikim të madh në dobësimin e zonave të caktuara dhe problematike të trupit. Dyqantaxi.com na sugjeron disa pajisje masazhimi dhe tonifikimi të cilat janë…

Page 1 of 212»