10 shpikjet më absurde ndër vite

Shekulli i 20 ishte i mbushur plot me shpikje të cilat ndikuan në krijimin e bitës moderne: televizioni, kmopjuterat, aeroplanë dhe shumë të tjera. Por në shumë ide revolucionare, disa prej tyre ishin shumë të çuditshme të cilat nuk arritën që të qëndronin në shoqëri dhe të kishin përdorim….

Krijohen DRITARET SMART

Zhvillimet teknologjike nuk kanë të ndalur dhe na suprizojnë gjithmonë. Nuk do të keni më nevojë për të blerë perde apo grila, mjafton të keni një dritare SMART. Dritaret inteligjente janë programuar për të parë në mjedisin e jashtëm ose jo në varësi të ciklit ditor të kohës. Mund…

10 mënyra si të organizoni sendet tuaja duke krijuar vetë mbajtëset për to (FOTO)

Shpesh nuk gjejmë hapësirën e nevojshme për të vendosur sendet tona, ne tavolinën  e punës. Apo sende te kujdesit të kujdesit personal. Më poshtë po ju tregojmë dhjetë ide se si të realizoni vetë mbajtëse praktike dhe interesante për të organizuar mjetet tuaja dhe për t;i gjetur ato lehtë në…

Page 1 of 1212345»10...Last »