Lule qe duken si dicka tjeter!

Natyra na habit dhe surprizon në çdo çast dhe nëse hedhim sytë rreth nesh gjejmë vazhdimisht prodhime mbresëlënëse të natyrës. Lulet që po ju prezantojmë këtu janë pikërisht disa nga këto raste bizarre. Këto lule kanë pamje dhe forma si kafshë, insekte apo të tjera gjëra, edhe pse në…

Fotot më të pëlqyera në Instagram

Insatagrami është bërë rrjeti social më I rëdësishëm pas Facebook (duke mos përmendur rrjetet kineze). Miljona ndjekës, njerëz të thjeshtë e të famshëm,  lundrojnë në këtë rrjet fotosh dhe natyrshëm u lind pyetja se cilat janë fotot më të pëlqyeshme deri tani. Më poshtë do të shihni 3 fotot…

6 IDE që mund të krijosh me kopsa

(1) Topa dekorues për bredhin Materialet: -Leter alumini (ose sfungjer/bukpeshk) -Kopsa me ngjyra -Gjilpëra me kokë -Fjongo Duket pak e komplikuar por nëse ndiqen hapat që ne do ju sugjerojmë do ja arrini qëllimit. Si fillim ju duhet një top të cilin mund ta krijoni me letër alumini ose…

Page 5 of 5«12345