Metoda studimi shumë efikase

Ka shume menyra te ndryshme si te studjoni, sic ka edhe shume njerez te ndryshem. Marifeti, ama, eshte te gjesh metoden qe ju ndihmon me shume. Lista e meposhtme permban disa menyra qe kane ndihmuar me te shumten e njerezve. – Studjoni ne te njejtin vend Gjeni nje vend…

20 filmat më të bukur romantik

Meqë edhe pak ditë na ndajnë nga Shën Valentini, menduam të bëjmë një listë me filmat më të bukur të të gjitha kohërave. Renditja nuk ka shumë rëndësi në këtë listë, pasi secili film është i veçantë dhe romantik në mënyrën e tij. Mund t’i shikoni me partnerin/en për…

10 librat më të lexuar në botë

Këta janë 10 librat më të lexuar në botë, duke u bazuar në numrin e kopjeve të shitura deri më tani: 10. “Ditari i Anna Frank” 9. “Napoleon Hill” 8. “Bashkë me erën” 7. Saga e “Twilight” 6. “Kodi i Da Vincit” 5. “Alkimisti” i Paulo Coelhos 4. “Zotëria…

Lule = Lumturi

Me ritmin e shpejtë dhe të drejtuar nga teknologjia në të cilin po jetojmë, ekspertet na këshillojnë mënyra nga më të ndryshmet për të çliruar stresin. Por sipas një studimi të fundit të zhvilluar në Rutgers, Universiteti Shtetëror i New Jersey-t, natyra na ka pajisur me një element shumë…

Page 4 of 5«12345»