Librat që ndryshuan rrjedhën e historisë

A mundet një libër të ndryshojë jetën dhe të ardhmen e një shoqërie? Miriam Tuliao, drejtori i qendrës së koleksioneve të kërkimit në Librarinë Publike të Nju Jork-ut, ka publikuar një listë të librave që ndryshuan rrjedhën historike dhe shoqërinë. Nga dramat e William Shekspirit , “1984” e George…

Page 2 of 5«12345»