20 filmat më të bukur romantik

Meqë edhe pak ditë na ndajnë nga Shën Valentini, menduam të bëjmë një listë me filmat më të bukur të të gjitha kohërave. Renditja nuk ka shumë rëndësi në këtë listë, pasi secili film është i veçantë dhe romantik në mënyrën e tij. Mund t’i shikoni me partnerin/en për…

Fotot më të pëlqyera në Instagram

Insatagrami është bërë rrjeti social më I rëdësishëm pas Facebook (duke mos përmendur rrjetet kineze). Miljona ndjekës, njerëz të thjeshtë e të famshëm,  lundrojnë në këtë rrjet fotosh dhe natyrshëm u lind pyetja se cilat janë fotot më të pëlqyeshme deri tani. Më poshtë do të shihni 3 fotot…