Lule = Lumturi

Me ritmin e shpejtë dhe të drejtuar nga teknologjia në të cilin po jetojmë, ekspertet na këshillojnë mënyra nga më të ndryshmet për të çliruar stresin. Por sipas një studimi të fundit të zhvilluar në Rutgers, Universiteti Shtetëror i New Jersey-t, natyra na ka pajisur me një element shumë…

Lule qe duken si dicka tjeter!

Natyra na habit dhe surprizon në çdo çast dhe nëse hedhim sytë rreth nesh gjejmë vazhdimisht prodhime mbresëlënëse të natyrës. Lulet që po ju prezantojmë këtu janë pikërisht disa nga këto raste bizarre. Këto lule kanë pamje dhe forma si kafshë, insekte apo të tjera gjëra, edhe pse në…

6 IDE që mund të krijosh me kopsa

(1) Topa dekorues për bredhin Materialet: -Leter alumini (ose sfungjer/bukpeshk) -Kopsa me ngjyra -Gjilpëra me kokë -Fjongo Duket pak e komplikuar por nëse ndiqen hapat që ne do ju sugjerojmë do ja arrini qëllimit. Si fillim ju duhet një top të cilin mund ta krijoni me letër alumini ose…

Page 2 of 2«12