Si të zbukuroni vezët për pashkët

Pashkët po afrojnë! Nuk është asnjëherë vonë për të dekoruar vezët në një mënyrë të veçantë dhe të bukur. Ka me qindra mënyra dekorimi dhe teknika se si mund t’i bëni ato. Një pjesë prej tyre bëhen duke blerë aksesorë gjysëm të gatshëm. Por ka plot mënyra të tjera…

Surpriza unike për shoqen e ngushtë

Mikesha juaj më e mirë meriton një dhuratë speciale kur ka ditëlindjen apo përvjetorin e krijimit të shoqërisë suaj. Simbolikat e një shoqërie nuk mund t’i blesh sepse janë gjëra të cilat vetëm ju mund t’i krijoni. Unë kam gjetur diçka mahnitse për t’i bërë surprizë shoqes tuaj. Do…

Disa dekore unike për festa të ndryshme

Festat janë ditë speciale në jetën tonë, ndaj duan përkushtim. Të paguash shuma të majme nëpër vende luksoze, është diçka që jo çdokush e ka mundesinë. Unë do t’ju sygjeroja një festë në shtëpinë tuaj; përgatitjet për një ditëlindje, 8 marsin apo ditën e verës… Është thjeshtë një kënaqësi…

Page 1 of 212»