Si të bëni një manikyr me pika

Nëse doni që të jeni gjithë kohën fashion dhe thonjtë tuaj të kombinohen me çdo lloj veshje, atëherë ky model është ai që duhet të provoni. Është kaq pranveror dhe me stil. Modeli me pika , të jep mundësin të eksperimentosh me ngjyrat. Shembulli sotëm është me ngjyrën rozë…

Page 1 of 212»