Nje model flokësh pranveror dhe unik

Një model shumë special për ditët tuaja të veçanta , një festë, një party, ditëlindje apo një mbasdite. Vetëm një detaj si ky aksesorë për flokët e bënë këtë model shumë të veçantë dhe ndryshe. Është shumë i thjesht për t’u bërë dhe është një model pranveror plotë me…

Si të bëni vetë një byrzylyk

Byrzylyku është një forëm e mrekullueshme pvr të nxjerr në pah stilin tuaj. Nuk keni përse të harxhoni  shumë për një byrzylyk të ri dhe stil.  Ka shumë  mënyra kreative se si mund të bëni një byrzylyk por sot unë do t’ju mësojë vetëm njërin prej tyre. Ajo është e…

Si të bëni një manikyr me pika

Nëse doni që të jeni gjithë kohën fashion dhe thonjtë tuaj të kombinohen me çdo lloj veshje, atëherë ky model është ai që duhet të provoni. Është kaq pranveror dhe me stil. Modeli me pika , të jep mundësin të eksperimentosh me ngjyrat. Shembulli sotëm është me ngjyrën rozë…

Page 5 of 12« First...«34567»10...Last »