Si të bëni topuz të lirshëm

Topuzi është mënyra më e thjesht për t’i kapur flokët shpejt dhe bukur. Por kur ne e dizenjojmë atë në mënyrë të lirshëme atëherë ai bëhet edhe më i bukur. Ja se si ta arrini këtë gjë vetëm me pak hapa. Hapat: 1.Kapini flokwt bisht kali (pra lartë). 2….

Si të hekurosni në mënyrë perfekte veshjet tuaja ?

Veshjet e rregullta e të hekurosura janë shumë të rëndësishme për këdo, por kur mendojmë për hekurosjen, jo gjithnjë na pëlqen, pasi hekurosja perceptohet shpesh si një proçes  tejet i lodhshëm dhe i mërzitshëm… Por fatmirësisht sot teknologjia ka avancuar shumë dhe ata që hekurosin e dinë se sekreti…

Page 10 of 12« First...«89101112»