Si të bëni një make up pranveror

Tashmë jemi zyrtarisht në stinën e pranverës. Një nga tonet më të preferuar në këtë stinë është edhe ngjyra blu, e cila përshtatet me çdo forëm syri. Është përbërja e duhur për një make up unik dhe plotë stil. Ndiqni hapat e mëposhtëm për të marrë këtë vështrim të…

Page 2 of 3«123»