Si të bëni një topuz unik

Jeni mërzitur nga topuzi klasik sepse pjesa më e madhe e femrave përdorin atë model. Atëherë ju duhet të jeni të veçanta dhe plotë stil. Vetëm me disa hapa të thjesht ky topuz do të bëhet i preferuari juaj. Hapat: 1. Si fillim hidhini flokët tuaj para dhe krihni…

Page 4 of 4«1234