Si të bëni topuz të lirshëm

Topuzi është mënyra më e thjesht për t’i kapur flokët shpejt dhe bukur. Por kur ne e dizenjojmë atë në mënyrë të lirshëme atëherë ai bëhet edhe më i bukur. Ja se si ta arrini këtë gjë vetëm me pak hapa. Hapat: 1.Kapini flokwt bisht kali (pra lartë). 2….

Page 3 of 4«1234»