Nje model flokësh pranveror dhe unik

Një model shumë special për ditët tuaja të veçanta , një festë, një party, ditëlindje apo një mbasdite. Vetëm një detaj si ky aksesorë për flokët e bënë këtë model shumë të veçantë dhe ndryshe. Është shumë i thjesht për t’u bërë dhe është një model pranveror plotë me…

Page 2 of 4«1234»