Pajisjet dhe aksesorët që ju nevojiten për fotografi dhe selfie ideale gjatë udhëtimeve tuaja

Sot, me zhvillimin e madh të teknologjisë dhe internetit, ne  nuk mund ta konceptojmë dot jetën tonë pa fotografinë, e cila na mundëson memorizimin e momenteve tona më të bukura dhe shpërndarjen e tyre tek miqtë dhe të njohurit tanë. Nga ana tjetër popullarizimi i rrjeteve sociale, si Facebook,…

Si të bëni vetë një byrzylyk

Byrzylyku është një forëm e mrekullueshme pvr të nxjerr në pah stilin tuaj. Nuk keni përse të harxhoni  shumë për një byrzylyk të ri dhe stil.  Ka shumë  mënyra kreative se si mund të bëni një byrzylyk por sot unë do t’ju mësojë vetëm njërin prej tyre. Ajo është e…

Page 1 of 3123»