Check also

Brenda bibliotekave më të mrekullueshme

Bibliotekat kanë qenë për shumë kohë si një simbol i rëndësishëm i zhvillimit intelektual. Pavarësisht kalimit të kohës ato kanë fuqi të madhe.

Më poshtë mund të shikoni 25 bibliotekat më të mrekullueshme, me dizajnin më suprizues dhe më të bukurat në vende të ndryshmë në botë.

1.Biblioteka kombëtare, Pragë, Çeki

183155-R3L8T8D-1000-ch

2. Biblioteka Admont Abbey , Admont, Austri

183505-R3L8T8D-1000-k

3. Biblioteka e kolegjit Trinity, Dublin, Irlandë

184405-R3L8T8D-1000-uuSOAOk

4.The Royal Portuguese , Rio de Janeiro, Brazil

183405-R3L8T8D-1000-hh

5. George Peabody, Baltimore, USA

183305-R3L8T8D-1000-George-peabody-library

6.Manastiri Shën Florian, Austri

184355-R3L8T8D-1000-tumblr_n49qkcag4s1sg74cpo10_1280

7. Libraria kombëtare Paris, France

183105-R3L8T8D-1000-bieb8

 

8. Biblioteka kombëtare, Hollandë

183355-R3L8T8D-1000-hFmKi2E

9.Biblioteka kombëtare, Vienë, Austri

182805-R3L8T8D-1000-06_prunksaal

10.Biblioteka Joanina,  Portugali

183255-R3L8T8D-1000-fullsize (1)

11. Biblioteka e bashkisë, Shtutgart, Gjermani

183655-R3L8T8D-1000-ll

12.Universiteti  Iowa, Des Moines, USA

183605-R3L8T8D-1000-lawstaircase

13. Biblioteka e shkencës, Görlitz, Gjermani

182955-R3L8T8D-1000-Bibliothek3-Pech_1

 

14.  New Haven, USA

184305-R3L8T8D-1000-tumblr_mqcysqPcNW1r0cgg3o1_1280

15. Biblioteka e senatit, Paris, Francë

183555-R3L8T8D-1000-kk

16. Biblioteka Vennesla, Norvegji

182755-R3L8T8D-1000-03

17. Biblioteka e kolegjit “St. John’s”, Kembrixh, Britani

184255-R3L8T8D-1000-St_Johns_College_Old_Library_interior

18. Biblioteka kombëtare, Kinë

183055-R3L8T8D-1000-bibliothque25 (1)

19. Biblioteka e universitetit teknik, Rumani

183455-R3L8T8D-1000-IMG_12421

20. Biblioteka Walker , Minneapolis, USA

184505-R3L8T8D-1000-Walker-Library-Minneapolis-Minnesota-USA (1)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *