Brenda bibliotekave më të mrekullueshme

Bibliotekat kanë qenë për shumë kohë si një simbol i rëndësishëm i zhvillimit intelektual. Pavarësisht kalimit të kohës ato kanë fuqi të madhe. Më poshtë mund të shikoni 25 bibliotekat më të mrekullueshme, me dizajnin më suprizues dhe më të bukurat në vende të ndryshmë në botë. 1.Biblioteka kombëtare, Pragë, Çeki…

Kryeveprat arkitekturore që nuk mund t’i lesh pa vizituar

Ndërtesat janë disa nga veprat e artit më të mrekullueshme që bota ka. Më poshtë renditen disa nga ndërtesat më mbresëlënëse, sipas Bussines Insider. La Sagrada Familia Qendra Fulton, New York Shkolla e gramatikës  Penleigh dhe Essendon në Melbourne, Australia Tempulli i Artë, Amritsar, Indi, me një strukturë mahnitëse   Las Lajas Sanctuary në Narino, Kolumbi. Është…

Page 3 of 27«12345»1020...Last »