Për një mëngjes pozitiv

Një mëngjes i mirë dhe plotë pozivitet është shumë i rëndësishëm për të gjithë ne. Jan disa element s’duhet të mungojnë asnjëherë në mëngjesin tuaj. Duke filluar që nga ujë, dushi, ngrënija e mëngjesit etj. Për një mëngjes energjik ndiqni këto këshilla dhe më pas do të keni kohë…

Fileto pule të marinuara

Fileto pule është mishi më i mirë që mund të konsumoni, është pa yndyrna dhe nuk shton në peshë. Fileto, ju e dini që ka një përbërje të lartë të proteinave. Jua këshilloj të gjithë atyre që shkojnë në palestër. Është gjithashtu një ushqim i lehtë si për organizmin…

Page 10 of 27« First...«89101112»20...Last »