Check also

Alarmi më i ri për tu zgjuar, ora që “flet” (VIDEO)

Zgjimi herët në mëngjes mund të jetë i vështirë dhe në shumë raste vonohemi për në punë apo takim të ndryshme që fillojnë në orët e para të mëngjesit. Për një zgjim pa probleme dhe me energji është krijuar ora revolucionare “The Ruggie”. Ora që zgjon gjumashët të ngrihen nga shtrati. Është në formën e një tapeti dhe pushon alarmin pasi mbi të janë vendosur shputat për tre sekonda.

Ruggie-Smart-Alarm

Ndërkaq, kur të zgjoheni nga gjumi, ora do të përsërisë në vazhdimësi disa thënie inspiruese dhe argëtuese, për t’ju ndihmuar të filloni një ditë të re. Ndoshta, mund të jetë shpëtimi juaj për një zgjim energjik.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *