Check also

6 pajisje të çmuara për masazh dhe tonifikim në kushtet e shtëpisë!

Masazhet janë të nevojshme për këdo, pasi ato ndihmojnë në mirëqënien shëndetsore, përmirësojnë qarkullimin e gjakut, tonifikojnë, kurojnë dhe relaksojnë muskujt si dhe kanë një ndikim të madh në dobësimin e zonave të caktuara dhe problematike të trupit.

Dyqantaxi.com na sugjeron disa pajisje masazhimi dhe tonifikimi të cilat janë shumë të çmuara për këdo që dëshiron mirëqënie për trupin dhe shëndetin e vet, apo që do të trajtojë probleme në zona të caktuara të trupit, duke kursyer njëkohësisht shumë në aspektin e kohës dhe buxhetit.

  1. Rrip dobësimi

Vibratone është një pajisje që ju ndihmon të humbisni kilogramët e tepërt dhe të tonifikoni trupin tuaj në zonat problematike. Ka 5 nivele të ndryshme shpejtësie vibrimi. Ideale për tonifikimin e vitheve, barkut dhe kofshëve.masazh 1

  1. Masazhator multifunksional relaksues dhe tonifikues

Një masazhator multifunkisonal për tonifikim dhe relaksim, me rrotullim 360 gradë dhe me vibrim prej 2500 herësh për minutë. E pajisur me 4 koka të ndryshme: koka e dallgëzuar për masazh të thellë dhe tonifikim të muskujve; koka e sheshtë për të hequr tensionin e akumuluar tek gjymtyrët e ngurtësuara; koka e ashpër për të hequr qelizat e vdekura të lëkurës; koka me kokrriza të mëdha për të përhapur locionet në lekurë dhe për relaks.masazh 2

  1. Hidromasazhator për këmbët

Hidro masazhator për masazh refleksologji për këmbët, me 6 opsione të ndryshme që ndihmon në relaksimin, tonifikimin, rigjenerimin dhe zbutjen e këmbëve. Një pajisje që do t’ ju ndihmojë për rigjenerimin e muskujve të këmbëve dhe perfekt për të realizuar një pedikyr profesional në kushtet e shtëpisë.masazh 3

  1. Jastëk masazhues multifunkisonal

Jastëk multi-funksional masazhues që heq tensionin muskulor, përmirëson shëndetin, relakson dhe sjell tek ju energji te reja. Ky jastëk mund të vendoset prapa shpinës apo qafës, poshtë këmbëve etj, duke relaksuar dhe shtendosur muskujt e duke ju shplodhur.masazh 4

  1. Pajisje e kujdesit për këmbët

Kjo pajisje ju lejon të kujdeseni për këmbët në kushtet e shtëpisë. Largon lëkurat e vdekura dhe vetem pak minuta në dite Foot Care System dhe këmbët do rikthehen të buta dhe të freskëta.masazh5

  1. Mbulesë karrigeje me funksion masazhi për shpinën dhe mesin

Kjo mbulesë karrigeje me funksion masazhues është ideale për personat që punojnë gjatë në zyrë para kompjuterit. Ajo vendoset mbi karrigen tuaj të punës dhe ndihmon në lehtësimin e tensioneve të muskujve falë 4 sferave masazhuese të cilat bëjnë lëvizje rrethore të gjera.masazh 6

Burimi : LadyAlbania

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *