Check also

Si të bëni një topuz voluminoz për dy minuta

Është modeli i preferuar i vipave, gjithmonë i rafinuar dhe me të cilën është e mundur të krijoni çdo ditë një look të ri. Nëse fillimisht ishte shumë klasike, kohët e fundit prezantohet si një model easy dhe komod. Sot do t’ju tregoj një model topuzi voluminoz dhe shumë të thjesht për t’u bërë.

https://www.instagram.com/p/BCmeoA1pEdR/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *