Check also

20 filmat më të bukur romantik

Meqë edhe pak ditë na ndajnë nga Shën Valentini, menduam të bëjmë një listë me filmat më të bukur të të gjitha kohërave. Renditja nuk ka shumë rëndësi në këtë listë, pasi secili film është i veçantë dhe romantik në mënyrën e tij. Mund t’i shikoni me partnerin/en për një mbrëmje të bukur dhe romantike.

20. Ghost (1990)

ghost-series

19. Casablanca (1942)

Casablanca-casablanca-31993495-500-357

18. Romeo + Juliet (1996)

romeo_juliet

17. Pretty Woman (1990)

image (2)

16. Sweet November (2001)

large_z3dMECBiqwXeVE0vlhYZsRv6Brf

15. You’ve Got Mail (1998)

youve-got-mail

14. The Proposal (2009)

proposal

13. 50 First Dates (2004)

50-first-date-590x900

12. How to Lose a Guy in 10 Days (2003)

how-to-lose-a-guy-in-10-days

11. Notting Hill (1999)

xl-p-111-61107602_NottingHill_800x445-1-thumb-800x445-1303

10. Dirty Dancing (1987)

still-of-jennifer-grey-and-patrick-swayze-in-dirty-dancing-(1987)-large-picture

9. When Harry Met Sally… (1989)

640_when_harry_met_sally_25

8. Dear John (2010)

VIbFtgbb21K0dh_1_hd

7. Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

eternal-sunshine

6. Silver Linings Playbook (2012)

watch-an-alternate-ending-for-silver-linings-playbook

5. The Notebook (2004)

notebook-003

4. 10 Things I Hate About You (1999)

10-things-i-hate-about-you

3. A Walk to Remember (2002)

a-walk-to-remember

2. BEFORE TRILOGY: Before Sunrise(1995), Before Sunset(2004) dhe Before Midnight(2013)

image

1. Titanic (1997)

image (1)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *