Check also

Si të bëjmë qerpikët më të gjatë me anë të make up-it

Çfarë ju bën përshtypje tek një person që e takoni për herë të parë? Buzëqeshja, flokët, trupi apo sytë? Në impaktin e pare jane sytë, ngjyra dhe shprehia e tyre, prandaj femrat veçanërisht i kushtojnë më shumë kohë syve. Sytë e bukur nuk janë vetëm ato me ngjyrë blu apo jeshile, por edhe ato kaf apo të zinj, me formë të bukur apo qerpikë të gjatë. Qerpikët janë tërheqës, misterioz dhe të gjithë duan ti kenë të gjatë e voluminoz.
Ndiqni videon dhe më pas qerpikët tuaj do të duken ashtu si i dëshironi 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *