Check also

Si të bëjmë sytë duken më të mëdhenj , me anë të make up-it

Nuk ka asgjë më të bukur se të kesh sy të mëdhenj dhe të shndritshëm. Për fat të keq natyra nuk është gjithmonë bujare, duke na dhënë sytë që ne dëshirojmë të kemi. Nëse doni që t’i bëni sytë tuaj të duken më të mëdhenj unë do ju tregojë se si ta bëni këtë gjë. 😀
Disa këshila:

1. Mos e vendosni lapsin e syve përreth gjithë syrit.
2. Ju gjithashtu mund të përdorni lapës të bardhë ose me ngjyrë të celët për pjesën e poshtme të syrit.
3. Zgjasni lapsin e syve përtej qosheve të jashme të syve tuaj.
4. Vendosni lapës të bardhë në qoshet e syve tuaj.
5. Pastrojini vetllat.
6. Bëjini qerpikët të duken më të gjatë. Për më tepër ndiqni videon <3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *