Check also

Si të bëni vetë xhinse të shkurtra unike dhe me stil

Xhinset janë një trend që dominojnë dhe preferohen në çdo stinë për komoditetin dhe sensualitetin e tyre. Por tashmë janë rikthyer sërish xhinset e shkurtra në këtë verë dhe po preferohen nga të gjithë. Nëse ju jeni adhurues i xhinseve të shkurtra por nuk keni asnjë pal në sirtarin tuaj dhe t’i blini ato kanë një kosto relativisht të lartë. Zgjidhjen jua gjej unë 😀
Video e mëposhtme do t’ju tregoj se si t’i prisni xhinset e gjata duke i bërë të shkurtra dhe sesi t’i modeloni ato në mënyra të ndryshme.

ose këtë video që ju tregon më qartë sesi t’i prisni xhinset

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *