Check also

Si të bëni vetë xhaketat tuaja xhins të reja dhe stil

Rrobat tuaja të vjetra mund të jenë gjithmonë një frymëzim për të krijuar diçka të re. Të gjithë ne kemi xhaketa të vjetra xhins që i përdornim më parë dhe tashmë si veshim më. Por kjo nuk është arsye që ju t’i hidhni ato :D. Unë sot do t’ju tregojë se si t’i bëni ato të reja dhe me stil. Ne i përdorim shumë ato, me fustan, me xhinse, me fund ,me pantallona të shkurtra.

Hapat:

  • Si fillim do t’i presim mëngët xhaketës si në foto.
  • Nëse dëshironi të zbardhni xhaketën atëherë duhet ta bëni atë ne disa pjesë me detergjentin përkatës (ace), dhe mblidheni atë si në foto.
  •  Më pas lajeni atë.
  • Nxirrini disa fije te pjesa e mëngëve.

Gati!

DenimVest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *