Check also

Një ndarse faqesh unike për librat tuaj. (bëjeni vetë)

Nëse ju pëlqen të lexoni atë herë njëdhurat e bukur dhe praktike për ju  është një ndarse faqesh. Ju mund ta përdorni atë sa herë ju e ndërprisni

leximin apo e lini atë në një faqe që keni shënuar diçka. Jam e  sigurt  se për të vënë një buzëqeshje në fytyrën e çdo lexues të apasionuar pas librave ju nevojitet ky aksesorë.  Ja sesi ta bëni atë, ndiqni fotot e mëposhtme:
yarn-pom-pom-ball-bo76D7D3yarn-pom-pom-ball-bookmark-7yarn-pom-pom-ball-bookmark-4yarn-ball-pom-pom-bookmark-1yarn-pom-pom-ball-bookmark-12yarn-pom-pom-ball-bookmark-6yarn-pom-pom-ball-bookmark-11yarn-pom-pom-ball-bookmark-10yarn-ball-pom-pom-bookmark-3 yarn-pom-pom-ball-bookmark-13

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *