Check also

15 filmat që nuk duhet t’i humbisni për 2016

Nëse nuk e dini se çfarë filmash të shikoni, lista e mëposhtme ju vjen në ndihmë. Midis titujve që kanë dalë dhe pritet të dalin këtë vit në kinema, ne kemi përzgjedhur 15 më të mirët, (pra, më të shumëpriturit). Ky vit mund të cilësohet si viti i superheronjve, pasi shumica e filmave flasin rreth tyre.

Batman v Superman: Dawn of Justice

Deadpool

Captain America: Civil War

X-Men: Apocalypse


The Legend of Tarzan

The Jungle Book

Star Trek Beyond

Suicide Squad Comic

Independence Day: Resurgence

WARCRAFT Movie

Te animuar:

Kung Fu Panda 3


Ice Age: Collision Course

The Secret Life of Pets

The Angry Birds Movie

Zootopia

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *