Check also

12 sekrete interesante për një marrëdhënie të lumtur në çift (me ilustrime)

Ka shumë çifte që duken perfekt bashkë. Respekti, sjellja dhe dashuria që kanë për njëri –tjetrin janë shumë të dukshme. Çiftet që kanë gjetur çelësin e  lumturisë janë si vera e mirë, sa më shumë kalon koha aq më shumë forcohen ndenjat mes tyre. Çdo ditë është  e mbushur plot me emocione dhe ndjenja të reja.

Brigt Side sjell 12 foto ilustruese me këshilla për hapat drejt një lidhje të lumtur në çift.

1.Jeni vetvetja.                                                                                                                                                                                                                                      Është Është e rëndësishme që të jeni i sinqertë dhe të shprehni gjithmonë mendimet apo shqetësimet tuaja. Nëse ju shqetëson diçka, hapi i parë për zgjidhjen e saj është të flisni rreth problemit.3400755-1-1467932001-650-53c212670e-1470403988

2.Qëndroni pozitiv

Qëndroni gjithmonë pozitiv për veten dhe për partnerin tuaj. Sepse nuk ka rëndësi çfarë ndodh, nëse ju jeni dhe qëndroni të bashkuar.

3400805-2-1467932193-650-53c212670e-1470403988-13.Mbështeteni gjithmonë njëri-tjetrin. Mendoni për zgjidhje

3400655-3-1467932374-650-53c212670e-14704039884.Tregojeni dashurinë tuaj

3400605-4-1467932461-650-53c212670e-14704039885.Jepini njëri-tjetrit kohën dhe hapësirën e vet

Të dy ju e meritoni që të bëni çfarë keni dëshirë. Të realizoni dëshirat tuaja pa qenë pengesë e njëri-tjetrit

3401505-5-1467932541-650-53c212670e-14704039886.Respektoni njëri-tjetrin 

Respekti ndërton besimin e fortë.

3400555-6-1467932627-650-53c212670e-14704039887.Ndaloni xhelozinë

Mos e lejoni që të bëhet shkaktari i prishjes së marrëdhënies tuaj.

3400505-7-1467932709-650-53c212670e-14704039888.Mos u përpiqni që të ndryshoni njëri-tjetrin

Dashuroni dhe pranoni partnerin ashtu sic është.

3400455-8-1467932810-650-53c212670e-1470403988

9.Krijoni kujtime bashkë.

3400705-9-1467932889-650-53c212670e-1470403988

10.Bëni veprime që ta kthejnë jetën tuaj në një përrallë.

3400955-10-1467932971-650-53c212670e-1470403988

11.Shpenzoni kohë me të dashurin tuaj.

Edhe kur nuk jeni bashkë dhe keni minuta të lira mos harroni që t’i shkruani diçka.

3401055-11-1467933036-650-53c212670e-1470403988

12.Ëndërroni së bashku

Qëllimet , dëshirat tuaja vendosini bashkë.

3401005-12-1467933120-650-53c212670e-1470403988Gjëja më e rëndësishme është që të bëni atë që ju bën të lutmur të dyve.

Burimi: brightside.me 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *