Check also

10 shpikjet më absurde ndër vite

Shekulli i 20 ishte i mbushur plot me shpikje të cilat ndikuan në krijimin e bitës moderne: televizioni, kmopjuterat, aeroplanë dhe shumë të tjera. Por në shumë ide revolucionare, disa prej tyre ishin shumë të çuditshme të cilat nuk arritën që të qëndronin në shoqëri dhe të kishin përdorim.

Bright Side ka renditur disa nga këto shpikje, funny dhe të çudtishme.

Ku i dihet, ndoshta disa prej tyre mund tju jepet një tjetër mundësi në ditët e sotme.

Në ditët e sotme në mund të dëgjojmë muzikë, të shikojmë filma dhe të lexojmë lajmet në smartfonat tanë. Por vite më parë, nëse dëshiroje që të përdorje çdo gjë duhe të kishe këtë RADIO KAPELE

Kjo mund të jetë me shumë mundësi ideja fillestare e krijimit të syzeve SMART.

Si ju duken këto JELEKË SHPËTIMI?!

Po një biçikletë si kjo? Për të gjithë familjen. Madje ka edhe makinën qepëse.

Një furçë për shpinën me pasqyrë.

Po këto patina si ju duken? Ndoshta edhe këto mund të jenë ideja fillestare e skuterit balancues.

Çanta që ju mbron nga hajdutët.  E krijuar me idenë që në momentin në të cilin dikush tenton të marrë çantën mund të shtypësh butonin që të dalin gjithë pjesët goditëse.

Maska e cila u krijua për tu përdorur me qëllim që të siguronte një fytyrë të freksët dhe plot energji.

Një mbështetëse funksionale për të lexuar.

Janë këto një palë “mini- biçikleta” ?! Apo patina ?!

Burimi: Bright Side

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *