Check also

10 këngët më të dëgjuara (Shkurt 2016)

Mirësevini në rubrikën tonë të muzikës. Çdo muaj do postojmë 10 këngët më të mira duke u bazuar në suksesin që ato kanë në mbarë botën, si dhe në shijet tona personale. Jo të gjitha janë këngë të reja ose të këtij viti. Një ndër arsyet është dhe se kemi vendosur të publikojmë 10 këngë të ndryshme çdo muaj. Pa humbur kohë le të fillojmë me 10 kengët më të mira të shkurtit:

10. ZAYN – PILLOWTALK

9. Alessia Cara – Here

8. Ed Sheeran – I’m In Love With The Coco (Hitimpulse Remix)

7. Alessandra – Khalia

6. WILLY WILLIAM – “Ego”

5. INNA – Yalla

4. Mike Diamondz – La Onda (LLP Remix)

3. INNA – Rendez Vous

2. twenty one pilots: Stressed Out

1. Rihanna – Work (Explicit) ft. Drake

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *