Check also

10 këngët më të dëgjuara (Janar 2016)

Mirësevini në rubrikën tonë të muzikës. Çdo muaj do postojmë 10 këngët më të mira duke u bazuar në suksesin që ato kanë në mbarë botën. Viti që lamë pas dhe fillimi i 2016 ka qënë shumë i suksesshëm për Justin Bieber dhe plot artistë te rinj në moshë. Pa humbur kohë le të fillojmë me 10 kengët më të mira të janarit:

10. Sigala – Sweet Lovin’

9. Major Lazer – Be Together (feat. Wild Belle)

8. One Direction – Perfect

7. Imany – Don’t be so shy (Filatov & Karas Remix)

6. Taylor Swift – Wildest Dreams

5. Adele – Hello

4. Justin Bieber – Sorry

3. Naughty Boy – Runnin’ (Lose It All) ft. Beyoncé, Arrow Benjamin

2. Justin Bieber – Love Yourself

1. Shawn Mendes – Stitches

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *